Skip to content

AV-laitteiden myynti ja asennukset

Etsitkö ammattitaitoista AV-asennuspalvelua tiloihisi? Akun Tehdas tarjoaa luotettavat ja laadukkaat asennukset, jotka sisältävät dataprojektorit, videotykit, valkokankaat ja muut projisointilaitteet äänentoistoineen. Me autamme sinua luomaan toimivan ja laadukkaan AV-järjestelmän tarpeidesi mukaan, oli kyseessä sitten kokoustila, ravintola, auditorio tai kauppakeskus. Meiltä löydät laadukkaita näyttöjä, joita edustavat huippumerkit kuten Panasonic, Samsung, Hyndai ja Philips, kokoja löytyy aina 10 tuumasta 120 tuumaan asti perinteisinä tai kosketusnäyttöinä.

Asennamme myös valovoimaiset ja laadukkaat dataprojektorit, joita edustavat huippumerkit kuten Panasonic, Canon, Epson ja Vivitek. Edustamamme valkokankaat ovat tarkkaan valittuja alan huippumerkkejä, kuten Draper, Da-Lite, Kindermann Slim screen ja Grandview, ja ne valitaan tilan koon, valaistuksen ja esitettävän materiaalin mukaan. Asennamme nopeasti ja ammattitaidolla!

Ota rohkeasti yhteyttä ja kerro meille tarpeesi, niin autamme sinua luomaan toimivan ja laadukkaan AV-järjestelmän tilaasi.


Jari Leskinen, +358 400 567 097
jari.leskinen@akuntehdas.fi

MUUT PALVELUT

Meiltä löytyy kaikki mitä tapahtumaasi tarvitset – esiintymislavat, koko äänentoisto mikrofoneista miksauspöytiin, valot sekä screenit. Kauttamme voi vuokrata myös yksittäisen esiintymislavan, videotykin, mikrofonin ja niin edelleen.

Ota yhteyttä myyntiin

Ole hyvä ja jätä meille yhteystietosi, niin voimme ottaa sinuun yhteyttä. Toivomme, että jätät meille mahdollisimman kattavat yhteystiedot, jotta voimme tarjota sinulle parasta mahdollista palvelua. Kiitos jo etukäteen yhteydenotostasi, odotamme innolla mahdollisuutta olla avuksi sinulle!

Yhteydenottolomake