Skip to content

Yritysjuhlat ja saunaillat Akun Tehtaalla!

Tehtaan ylimmässä kerroksessa sijaitseva sauna- ja kokoustila on ihanteellinen paikka yrityskokouksille, koulutuksille ja saunailloille. Tilaa voi myös vuokrata perhejuhliin, kuten syntymäpäiville tai valmistujaisiin. Tilavaan ja yhtenäiseen tilaan mahtuu jopa 50 henkilöä, ja saunaan mahtuu mukavasti 10 löylyttelijää kerrallaan. Kokoustekniikan lisäksi tila on varusteltu kattavalla astiastolla ruokatarjoiluja varten. Ruokailu- ja juomatarjoiluista vastaa vuokraaja, mutta voimme suositella juhlapalveluita tarvittaessa. Lisäksi voimme tarjota ohjelmavinkkejä tilaisuuksiin. Vuokraa sauna- ja kokoustila Tehtaan ylimmässä kerroksessa ja nauti unohtumattomasta tilaisuudesta!

Tehtaan ylimmässä kerroksessa sijaitseva sauna- ja kokoustila on ihanteellinen paikka yrityskokouksille, koulutuksille ja saunailloille.

Ota yhteyttä myyntiin

Ole hyvä ja jätä meille yhteystietosi, niin voimme ottaa sinuun yhteyttä. Toivomme, että jätät meille mahdollisimman kattavat yhteystiedot, jotta voimme tarjota sinulle parasta mahdollista palvelua. Kiitos jo etukäteen yhteydenotostasi, odotamme innolla mahdollisuutta olla avuksi sinulle!

Yhteydenottolomake