Skip to content

Kulttuuri- ja TV-tuotannot sekä urheilu­tapahtumat

Akun Tehdas toteuttaa ammattitaidolla kulttuuri- ja tv-tuotannot sekä urheilutapahtumat, oli kyseessä sitten pieni yksittäinen kisa tai suuri urheiluareena. Tarjoamme kokonaisvaltaisen esitystekniikan palvelun, joka kattaa äänentoiston, valaistuksen, screenit ja tekijät tarpeen mukaan. Meiltä löytyvät myös tilat produktioiden toteuttamiseen.

Olemme toteuttaneet menestyksekkäästi monia tunnettuja tv-tuotantoja, kuten Elämäni Biisi, Suomi Love, Gladiaattorit, Napakymppi ja Nordic Finess Expo. Huolehdimme siitä, että tapahtumassa selostus kuuluu ja tulokset näkyvät. Meiltä löytyy ammattitaitoiset tekijät, tekniikka ja tilat kaikenlaisiin produktioihin.

Ota rohkeasti yhteyttä ja kerro meille tapahtumasi tarpeet, niin autamme sinua löytämään juuri sinun tapahtumaasi sopivan esitystekniikan ja kokonaisvaltaisen palvelun.

MUUT PALVELUT

Meiltä löytyy kaikki mitä tapahtumaasi tarvitset – esiintymislavat, koko äänentoisto mikrofoneista miksauspöytiin, valot sekä screenit. Kauttamme voi vuokrata myös yksittäisen esiintymislavan, videotykin, mikrofonin ja niin edelleen.

Ota yhteyttä myyntiin

Ole hyvä ja jätä meille yhteystietosi, niin voimme ottaa sinuun yhteyttä. Toivomme, että jätät meille mahdollisimman kattavat yhteystiedot, jotta voimme tarjota sinulle parasta mahdollista palvelua. Kiitos jo etukäteen yhteydenotostasi, odotamme innolla mahdollisuutta olla avuksi sinulle!

Yhteydenottolomake