Skip to content

Tapahtumatekniikka – Valotekniikka ja äänentoistolaitteet tapahtumiin ja festareille

Suunnitteletko juhlia, messuosastoa tai tapahtumaa? Akun Tehdas tarjoaa täyden palvelun tapahtumatekniikan kaikenkokoisiin tilaisuuksiin. Saat meiltä tarvittavat palvelut valaistuksen ja äänentoiston hoitamiseen tapahtumassasi. Toimialueemme on Tampere, Helsinki, Espoo, Vantaa, Pori, Turku, Oulu ja muu Suomi. Tarvittaessa toimitamme välineistöä ulkomaita myöten.

Meiltä on saatavilla kaikki tarvittava tapahtumatekniikka, kuten lavat, äänentoistolaitteet, valot, screenit, pöydät, tuolit, pystypöydät ja somistukset. Myös messuosaston rakennus ja messumatot kuuluvat palveluihimme.

Laadukkaat efektit tekevät jokaisesta tapahtumasta unohtumattoman. Ammattimaisesti suunniteltu valotekniikka yhdessä laadukkaan äänentoiston kanssa eivät koskaan jää tilaisuuden osallistujilta huomaamatta. Messuvalaistus voi käsittää kohdevaloja, liikkuvia valoja ja värillisiä LED-valoja. Musiikkiesityksissä puolestaan käytetään korkeuteen heijastettavia taivasvaloja ja lukematon määrä mitä mielikuvituksellisimpia valoefektejä, jollaisia vain alan ammattilaiset osaavat suunnitella. Huolella suunnitellut lavarakenteet ja trussit mahdollistavat, että valotekniikka toimii parhaalla mahdollisella tavalla.

Äänentoisto tapahtumiin on niin ikään ammattilaisten työn tuloksena eri luokkaa kuin amatöörin asentamat kaiuttimet. Äänentoisto tapahtumiin tulee suunnitella tilan koon, muodon ja kaikuisuuden mukaan. Jokainen esiintymissali tai messuhalli ei ole aina ideaali äänentoiston kannalta, mutta tässäkin ammattilaisen osaaminen saa ihmeitä aikaan. Kaiuttimien koko, niiden paikat ja äänen heijastuminen rakenteista sekä äänen miksaus ovat ammattilaistemme käsissä tilaisuudessa kuin tilaisuudessa.

Valttikorttejamme ovat ammattitaito ja joustavuus. Tapahtumatekniikan suunnittelu sekä välineistön toimittaminen ja asennus ovat vankinta osaamistamme. Aina pelkkä tekninen osaaminen ei riitä, vaan tarvitaan myös tilannetajua ja ymmärrystä kunkin tapahtuman luonteesta. Messuosaston rakentaminen vaatii erilaista asiantuntemusta kuin yrityksen pikkujoulun valotekniikan suunnittelu tai äänentoisto yritystapahtumiin. Kun tilaisuuksien tapahtumatekniikan suunnittelee ammattilainen, on lopputulos aina tyylikäs ja toimiva.

Koko maan kattava laaja toimialueemme sekä asiantuntemuksemme erityyppisten tapahtumien järjestämisessä puhuvat joustavan ja hyvän asiakaspalvelun puolesta. Me skaalaudumme tarpeesi mukaan, joten ota rohkeasti yhteyttä ja kerro, miten voimme auttaa juuri sinua.

MUUT PALVELUT

Meiltä löytyy kaikki mitä tapahtumaasi tarvitset – esiintymislavat, koko äänentoisto mikrofoneista miksauspöytiin, valot sekä screenit. Kauttamme voi vuokrata myös yksittäisen esiintymislavan, videotykin, mikrofonin ja niin edelleen.

Ota yhteyttä myyntiin

Ole hyvä ja jätä meille yhteystietosi, niin voimme ottaa sinuun yhteyttä. Toivomme, että jätät meille mahdollisimman kattavat yhteystiedot, jotta voimme tarjota sinulle parasta mahdollista palvelua. Kiitos jo etukäteen yhteydenotostasi, odotamme innolla mahdollisuutta olla avuksi sinulle!

Yhteydenottolomake