Skip to content

Yritystapahtumat ja messut

Suunnitteletko juhlia, messuosastoa tai tapahtumaa? Akun Tehdas tarjoaa räätälöidyn tapahtumatekniikan kaikenkokoisiin tilaisuuksiin niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Meiltä saat kaiken tarvittavan, kuten lavat, äänentoiston, valot, screenit, pöydät, tuolit, pystypöydät ja somistukset. Myös messuosaston rakennus ja messumatot kuuluvat palveluihimme.

Olemme toimittaneet onnistuneesti tarpeita vastaavan tekniikan moniin yritysjuhliin ja -tapahtumiin. Messuille meiltä löytyvät esimerkiksi äänentoisto, valot, screenit ja osastojen rakennus.

Me skaalaudumme tarpeesi mukaan, joten ota rohkeasti yhteyttä ja kerro, miten voimme auttaa juuri sinua.

MUUT PALVELUT

Meiltä löytyy kaikki mitä tapahtumaasi tarvitset – esiintymislavat, koko äänentoisto mikrofoneista miksauspöytiin, valot sekä screenit. Kauttamme voi vuokrata myös yksittäisen esiintymislavan, videotykin, mikrofonin ja niin edelleen.

Ota yhteyttä myyntiin

Ole hyvä ja jätä meille yhteystietosi, niin voimme ottaa sinuun yhteyttä. Toivomme, että jätät meille mahdollisimman kattavat yhteystiedot, jotta voimme tarjota sinulle parasta mahdollista palvelua. Kiitos jo etukäteen yhteydenotostasi, odotamme innolla mahdollisuutta olla avuksi sinulle!

Yhteydenottolomake