Akun Tehdas

Juhlat ja saunaillat Akun Tehtaalla!

 

Akun Tehtaan monipuolinen Areena on kooltaan liki 300 neliötä ja verhottua korkeutta on viisi metriä.
Areena mahdollistaa jopa 200 hengen juhlatilaisuudet, joiden teemat vaihtelevat yritysjuhlista ja seminaareista rokkipitoisiin häihin ja syntymäpäiviin.
Tekninen kattaus rakennetaan aina asiakkaan tarpeiden mukaan. Areena on toiminut näyttämönä myös lukuisille mainoksille, musiikkivideoille ja tv-ohjelmille. Monet artistit kuten Sonata Arctica, Yö, Popeda, Pate Mustajärvi  ja Johanna Kurkela ovat käyttäneet areenaa harjoitustilanaan ennen kiertueelle lähtöä.
Kesäkaudella toukokuusta elokuuhun emme valitettavasti voi ottaa varauksia juhlatilaan.

Taija

 

Tehtaan ylimmässä kerroksessa sijaitsevassa sauna- ja kokoustilassa järjestetään yritysten kokouksia, koulutuksia ja saunailtoja.
Tila on vuokrattavissa myös perhejuhlien viettoon, syntymäpäivistä valmistujaisiin.
Avaraan ja yhtenäiseen tilaan mahtuu maksimissaan 50 henkeä ja saunan lauteillekin kerralla mukavasti 10 löylyttelijää. Tilan varustelutasoon kuuluvat kokoustekniikan lisäksi myös kattava astiasto ruokatarjoiluille. Tarjoiltavat ruuat ja juomat asiakas hoitaa itse, mutta tarvittaessa suosittelemme juhlapalveluja. Myös ohjelmavinkkejä voi kysyä!

 

Sauna&Kokoustila

 

Tampereen Tohlopissa sijaitseva Mediapolis tarjoaa modernit ja innovatiiviset tilaratkaisut. Kokous- ja videoneuvotteluhuoneiden lisäksi tarjolla on kattokerroksen edustus- ja saunatila AV-varusteineen. Uusi Päivä – sarjan tutuksi tekemä kuvausmiljöö on myös mieluinen paikka yritystapahtumille. Turpiinibaari ja iso tapahtumahalli muokkautuvat moneksi.

 

Kysy vuokrahintoja ja vapaita aikoja
puh. 03 4108 800
tai info@akuntehdas.fi